BMW bilar sökes i chöpes. Vi köper din bil

BMW bilar sökes i chöpes. Vi köper din bil

BMW weteran sökes i köpes!
Po prostu nie masz żadnych sugerowanych informacji na temat wszystkich klasycznych klas BMW. Om du har någon BMW som du vill sälja får du gärna höra av dig. W pobliżu wioski w klasach BMW to szczegółowy opis w modelarzu. BMW E9 3.0 CS, CSi i CSL są zarówno wszystkie, jak i wszystkie interesujące i interesujące. Poślizg Oavsetta. Detta är svara bilar att renovera och de rostade väldigt mycket på svara ställen. Darför är skillnaden mellan pl fin och pl dålig bil mycket stor.
Obraz

BMW E3 3.0 S i Si Har ju samma goa känsla som en E9 men den har nu 4 dörrar. Inte riktigt jak sexig men en riktigt skön bil att åka med. Här skulle jag vara intresserad av att köpa en riktigt fin bil. Tyvärr inte lönt att total renovera dessa i dagsläget.

BMW 02 är vackra bilar. En 1802 lub 2002 skulle vara roligt oavsett motor alternativ. Bra betalt utlovas for toppexamplar.

BMW E21 och da pratar jag om modellerna 320 i 323 som gärna köper ett fint przykładowy av. Detta var min första bil och człowiek har många minnen från den tiden. Min BMW 323i kilka stopni w pobliżu 18 stopni w kolorze czerwonym i czerwonym.

BMW E30 och da är det modellerna 318is 320i 323i i 325. Av dessa skulle jag endast vara intresserad av exemplar som är väldokumenterade och med låga mil. Bilar i biustonosz skick med andra ord. Jag vill gärna ha tak! Så Cabriolet är av mindre intresse än pl Coupe. BMW E30 M3 to wszechstronna i intensywna jazda.

BMW E24 och här är det en 635 sprzedawca pl M6 som gäller. Harmonogram zawiera wszystkie informacje, które są dostępne. Ęven om det är mer för gubbkörning än sportbil. Man har väl kommit in in gubbåldern nu när man passerat 50 antar jag. Dessa bilar har i regel rullat några mil, vilket inte är några problem. Dock vill jag inte köpa bilar med rost.

BMW E31 Detta är riktigt läskiga bilar! Så mycket uråldrig elektrisk zaufany att man alltid maste koppla av strömmen om bilen star. Annars är man radd att den startar och kör iväg av sig själva!

Men man maste ju bara älska den formen! Otroligt vacker bil. 850Ci, 850CSi  men det Skulle egentligen vara mer intressant med en 840 lub 840Ci. Den sista V8an där skall vara i riktigt fin silnik.

BMW E36 och här är det endast pl M3 som är av intresse och jag skulle endast köpa en bil med full historyk i garanterade mil.

Naturligtvis jest även alla Alpina modeler av intresse. Vem vill inte ha en Alpina B3 3.5 S? Eller w BMW Touring M5?

Om du har någon av dessa bilar och funderar på att sälja får du gärna höra av dig. Biustonosz betalt för fina wzorowe utlovas. Och jest w INNAN w jednym bloku dla ciekawych! Efter det är den totalt ointressant även om den är fin.

Bądż na bieżąco

Obraz

Newsletter

Zapisując się do naszego biuletynu firmowego, będziesz zawsze na bieżąco z najnowszymi stanami magazynowymi pojazdów!
* wskazuje wymagane

Języki

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish